torsdag den 18. oktober 2007

lydbillede

jeg er som sådan ikke fobisk overfor tandlæger, men det kan altså godt være bare en lille smule angstprovokerende, at have lyden af tandlægebor i uforholdsmæssig forstørret version, som lydspor til dagens gøren og laden.


(kæresten er i gang med et eller andet vedrørende gulvlægning, som angiveligt indebærer at skulle frembringe den lyd, som lige nu får bittesmå svedperler til at springe frem på min pande... om det er tanken om, at det pt er over halvandet år siden jeg sidst besøgte min tandlæge, og dermed et udtryk for dårlig savittighed, eller måske tanken om min konto, som slet ikke er til at blive lænset af damen med boret, har jeg egentlig ikke tænkt mig at gå dybere ind i, men jeg må nok heller bare tage mig sammen, og få bestilt en tid... æv!!!)


desværre kan jeg ikke komme til at ringe så længe han larmer, så jeg bliver nok alligevel nødt til at udsætte det lidt endnu...

2 kommentarer:

Zette sagde ...

Vent du bare med det besøg til det gør ondt, MissM. Det har været min strategi i mange år - dog er jeg nu blevet sat, fornuftig og pissefrelst og går derfor til tandlæge helt regelmæssigt - skal f.eks. på torsdag. Tag den!

miss mikkelsen sagde ...

æv zette... nu bliver jeg jo nødt til at ringe og få en tid, og helst inden på torsdag...


du må ikke kaste rundt med den slags udfordringer, det aktiverer mit maskuline gen, og jeg prøver sådan at holde det nede... hm, så meget desto værre ;)


(vidste du forresten godt, at det er min fødselsdag i morgen... hvar.. hvar???)