torsdag den 14. juni 2007

afstressning

så. nu ligner køkkenet sig selv, gæsterne er gået, børnene sover, (lidt af en opgave for øvrigt, både sommersolen OG sukkerrusen argumenterede kraftigt imod al miss mikkelsens fornuft...) og børneværelset er overgået til en tilstand, der mest af alt minder lidt om en mindre filial af hamley's...

har lige presset kæresten til, mod passende kompensation selvfølgelig, at hente en gyser i 7-eleven, og allieret mig med de sidste kyskager, kaffe, den hjemmegjorte hyldeblomstsaft og et sidste ynkeligt stykke lagkage, som ikke længere får lov til at stå og se så ensom ud ;-)nu splatter jeg ud på sofaen.. vidunderligt at være så træt, at man ikke længere orker at tænke :-)

5 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Det lyder jo som om, I har haft en rigtig dejlig dag.

Stort (og lidt sent) tillykke med din smukke store lille pige.

Anita sagde ...

Det lyder som en RIGTIG go' idé, jeg sagtens selv kunne have fået, men jeg ejer hverken saft, kage, kys eller film.... JO film. Hmm, måske man sku'... ;o)

miss mikkelsen sagde ...

tak anne :-)

anita : håber du traf det rette valg... og at filmen så også var god ;-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Det lyder som om det har været en skøn aften :o) Det har du/I fortjent. Endnu en gang tillykke med hende (og havde du sagt at der var lagkage (og inviteret) var jeg fluks kommet.... Kunne rigtig godt spise noget lagkage).

miss mikkelsen sagde ...

missy : du skal få en invitation næste gang den står på lagkage ;-)

og aftenen var dejlig :-)