onsdag den 13. juni 2007

indbringende udgift

så gav mine noget dyre shoppingvaner endelig afkast. har alle dage været sikker på, at det på en eller anden måde må kunne give afkast at have god smag. at det så ligefrem kommer i form af fantastisk kunst, og ikke bare almen velvære, er jo bare et endnu mere explicit bevis for min tese...

sad og klagede min nød til veninden over en kop kaffe her til formiddag. veninden er, udover at være et af de mennesker jeg sætter mest pris på i denne verden, en meget talentfuld kunstner i sin vorden, som pt. er inde i en meget spændende proces med bronzestøbning.

vores hus bugner af alt det, der ikke længere er plads til, og jeg tror, at jeg efter huskøbet har givet op, i forhold til at holde bare et minimum af styr på kaos. fik i hvert fald klynket over, at her ligner en mindre bombeeksplosion, og at jeg ikke længere gider, at forsøge på at stoppe mere i de tætpakkede skabe. hendes umiddelbare respons var, at mit tøjskab kunne hun da sagtens hjælpe med at rydde lidt ud i. og som sagt så gjort. så nu har hun lige forladt kampzonen, medbringende en god del af mit klædeskab. og vi fandt så meget, som hun kunne bruge, at hun besluttede sig for at kvittere med lige præcis den bronzeskulptur, som jeg har forelsket mig så dybt i. se, det må da siges, at være et rigtigt eventyr.(at mit hus nu endnu mere ligner noget, der bare trænger til at blive jævnet med jorden, på grund af mit klædeskabs voldsomme opkastning ud over hele soveværelset er en mindre detalje, som jeg må tage hånd om en dag ved lejlighed...)

3 kommentarer:

Klog majs sagde ...

Det hjælper bedste at gøre det med det samme, istedet for at vente. Den indre stress over rod tror jeg ikke på gavner nogen.

Sagt og skrevet af hende, der ikke skal have en BLOG for så kommer huset bare til at rode...:-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Ih, hvor godt. Må vi ikke se et billede af den bronceskulptur?

miss mikkelsen sagde ...

klog majs : du har så ganske ret. har for øvrigt inviteret gæster til 3-års fødselsdag i morgen, så det kunne godt tænkes, at det ville være klogt at komme i svingninger...


missy : ja, er det ikke skønt. jeg får desværre ikke originalen, men så snart hun har fået støbt en kopi, lover jeg at smide et billede på :-)