fredag den 15. juni 2007

stædig eller dum

ligger stadig i sengen. ikke fordi jeg er syg, men fordi jeg venter på et vigtigt opkald. har ligget her siden jeg vågnede klokken 10, og har endnu ikke været i bad, for tænk nu hvis de ringede imens, og jeg således ikke fik taget telefonen... har forsøgt at overbevise mig selv om, at jeg hygger mig med en lang formiddag i sengen, og jeg har da også allieret mig med både kaffe og en god bog, men sandheden er nok nærmere, at jeg er ved at sprænges af irritation over ikke at være kommet længere med min dag. samtidig kæmper jeg en brav kamp med min stædighed, for nu har jeg spildt toenhalv time på dette håbløse projekt, så bukker jeg da for filan ikke under nu...


og så er det at 100.ooo kroners spørgsmålet opstår i miss mikkelsen, skal denne formiddag arkiveres under udholdenhed, stædighed eller bare usigelig dumhed???

5 kommentarer:

Miss Blue Eyes sagde ...

Udholdenhed og forkælelse! Klart! Sådan nogle formiddage skal man have, og det er jo ikke din skyld at de ikke har ringet endnu, vel? Du er simpelthen NØDT til at blive liggende, indtil de ringer. Og sørg endelig for masser af hygge i form af bøger, blade, mac og kaffe.

spunky sagde ...

hæ hæ hæ hæ
en omsorgsdag for dig selv!

ikke værst, man skal nurse sig selv mens man kan...

miss mikkelsen sagde ...

årh missy, vil du ikke nok være mit alter ego???

spunky : jeg gjorde mit bedste, men det føles en lille smule latterligt af foregive at slappe af og nyde, når man er spændt som en fjeder af indestængt irritation... bedre når den slags er planlagt

(sagde kontrolgenet...)

Kontorchefen sagde ...

En laaaaaaang formiddag i sengen. Uhmmmmmmm. Kan du ikke overtale min arm til at ringe til skolen på mandag. Skal jeg komme og vende dynen :-)

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : jeg har altid ønsket mig en dynevender, hvis du også ryster den, er du ansat!!