mandag den 18. juni 2007

invasion

ret heldigt at vi skal flytte lige om snart... de nye lejere har åbentbart allerede overtaget lejemålet, dette i form af tusinder af ulækre små myrer, der tilmed har taget deres venner, de voldsomt ulækre, og ikke så små flyvemyrer med i dagens anledning...


håber lige nu på, at det bare er en fremvisning.

12 kommentarer:

spunky sagde ...

avs.... en af de utallige glæder ved at være husejer i jordnært plan..

jeg hade flyvemyre!
de er alle vegne og så har de absolut ingen retningssans... addddr!

jeg håber du kommer af med dem

Joan sagde ...

uf da.. hader de flyvende myrer.. ADDDD.. håber du snart slipper af med dem igen.

miss mikkelsen sagde ...

spunky : det håber jeg også!!! har nu allireret mig med kemikalier og støvsuger, så kan de lære det... ;-)

joan : tak, det kan bare ikke være meningen, at myrer skal blive så store og få vinger... det er aldeles unaturligt :-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Jep, totalt unaturligt at de skal flyve. Jeg hader den slags kravl. Jeg er ellers stor dyreven, men når det kommer til sådan nogle små klamme flyveting som flyder ind i hovedet på mig, så er jeg kold i r.... De skal bare dø!

Da jeg var 3 år, spurgte jeg min mor om Noah havde myg med på arken. Det bekræftede min mor at han havde hvortil jeg så sagde: "Hvorfor klapsede han dem så ikke da der kun var to?" Og det synes jeg faktisk, er et rigtig godt spørgsmål (jeg var geni allerede dengang ;o)). Tænk hvilke kvaler han kunne ha sparet os for, hvis han bare lige havde ordnet dem der.

miss mikkelsen sagde ...

HAHAHAHAHA!!!!! ja, det havde sq da været fantastisk, ikke så klog som miss blue eyes, ham noah...

Lommen sagde ...

@BlueEyes:
Hm... Ja, godt spørgsmål, egentlig! Men så vidt jeg husker var det desværre Jesus og ikke Noah, der stod for det dér med at redde menneskeheden fra kvaler... ;-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Hmm... så synes jeg at ham Noah burde ha haft lidt mere magt... ;o)

miss mikkelsen sagde ...

pernille og missy : jeg holder nu på, at selvom det ikke helt var det der stod på noahs jobbeskrivelse, kunne han da godt have gjort os den tjeneste alligevel... ;-)

Zette sagde ...

Okay, det er vist snart åbenlyst for alle, der har småluret på min blog, at jeg HADER insekter, der ikke kan bestemme sig til om de vil flyve eller kravle - a la sommerfugle (flyvende larver), især mariehøns og den slags.
Men flyvemyrer varer det ikke kun en dag? Letter de ikke alle sammen på samme dag og tid og så er det lissom forbi? jeg mener, Mariehøns kan man jo trækkes med bestandigt...

miss mikkelsen sagde ...

zette : jeg kan næsten regne ud, at du ikke er belemret med myrer i huset, dit heldige asen ;-)... det er fuldstændig korrekt, at flyvemyrer kun er for en enkelt dag udendørs, men når de ikke kan finde ud i det fri, bliver de ved med at vælte sig formålsløst rundt i alt fra morgenkaffe til undetøjsskuffe... og min erfaring siger mig, at det sagtens kan vare op til 14 dage, før krapylerne går i hi igen, eller hvad den slags nu gør... idddrk!!! (men der er trods alt ikke så mange, som der var i går, og dem der er, får med mig, matas og støvsugeren at bestille...)

Zette sagde ...

okay, nej det havde jeg ikke lige regnet ud. Nu føler jeg virkelig med dig. æv. Skrid så myrerpissere!

miss mikkelsen sagde ...

zette : lige mine ord... ;-)