fredag den 22. juni 2007

bo som de rige...

køkkenshopping er ikke rigtig shopping!!

har tilbragt hele eftermiddagen i IKEA i selskab med en af deres køkkendesignere... det er virkelig ikke specielt inspirerende, men vi får et super fedt køkken til gengæld. det køkken vi har valgt, er direkte kopieret fra et af boforms køkkener, som koster det firedobbelte af hvad vores kommer til at koste.


fik jeg sagt, at vi får et vanvittigt fedt køkken??

(og temmelig heldigt, at jeg fik min shoppinglyst styret i formiddags i bruuns bazaar, ellers havde jeg nok følt mig lidt snydt lige nu...)

7 kommentarer:

Kontorchefen sagde ...

Hos os var køkkenvalg et projekt, det tog ca. 3 mdr. Men jeg ELSKER vores køkken. Sidste år renoverede vi en stor del af vores hus. Hvad får du for noget køkken ?

miss mikkelsen sagde ...

jeg tror at dette projekt gik så hurtigt pga. at min far har haft boform modellen, som jeg beundrede ret heftigt dengang, og da jeg så så kopien vidste jeg at det kun kunne blive det.

det er et hvidt køkken med meget rene linier, kun bygget op af skuffer, ingen skabe pånær overskabene som er med matteret glas. for at bryde alt det hvide, får vi en bordplade i olieret eg som er meget levende og varm at se på, og en ø (uden kog!) også med hvide skuffer, og bordpladen og siderne af den er også udført i olieret eg. det er vanvittigt flot!! alle hvidevarer er pakket ind i skuffelignende fronter, så de ikke er synlige.

der er parketgulve i køkkenet, så jeg forventer, at det bliver ret varmt at se på, trods alt det hvide. og fik jeg nævnt, at vi får en lille brændeovn bygget ind i skorstenen... det bliver så hyggeligt :-)

me likey ;-)

spunky sagde ...

billeder please!!!!

vi vil se hvad det er du har kastet din kærlighed på!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : det er desværre et aldeles nyt køkken, så IKEA har hverken nået at få det på deres hjemmeside, eller andre steder.

har dog et billede vi tog af min fars køkken fra dengang de skulle sælge lejligheden, det prøver jeg lige at hitte frem fra gemmerne, så skal i se køkken, skal i :D

spunky sagde ...

Det vil jeg glæde mig til! ;)

miss mikkelsen sagde ...

aarrghh!!!

kan ikke finde billederne... har søgt på samtlige computere i huset uden held, OG jeg har været i kælderen for at hente den eksterne harddisk... heller ikke noget der.

ved at vi har en DVD liggende med billederne på, men den er også pist væk... hvad sker der for mit rod?? har indtil nu levet højt på at det var organiseret, men må nok erkende mit nederlag... ved dog at min far har en DVD liggende, så jeg skal nok fremskaffe dem...

(og ja, stædighed er en af mine mere fremtrædende dyder ;-))

spunky sagde ...

hæ hæ hæ
fornemmer man en smule frustration...

så må vi jo vente til du kan tage billeder af det ny monterede billede!