lørdag den 9. juni 2007

bare en lille detalje

hvor gennemført er det lige, at være i besiddelse af 30 grader i solen, en fantastisk liggestol, et trådløst netværk, 1 1/2 liter iskold pærecider og en bærbar...
så er det bare at jeg ville ønske, at jeg havde husket at lade mr mac op.

18 kommentarer:

LouLou sagde ...

Feel the nature honey. Der er måske en højere meing med, at maskinen ikke var opladt. Eller også var der ikke, men så bare bild dig ind at der var. En mening med det, altså. Ifør dig dine ardcore solbriller, lad din smukke krop blive gylden og træk vejret dybt...
Halleluja, hvor jeg lyder frelst. Prøver bare at trøste i nødens stund :-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Fantastisk. Ganske enkelt fantastisk!

Zette sagde ...

Jeg ved helt og aldeles sikkert som elektrikerhustru, at det er muligt at indkøbe fuckinglange ledninger til de der bærbare tingester. MissM: Du har en shoppeopgave foran dig - siger din lærenemme elev ud i shoppingens svære kunst...
Kan med sikkerhed findes på nettet, HÆ!

spunky sagde ...

havde du også skrevet parasol og kølig.... så havde jeg måske nok været en anelse missundelig....

30 grader..... det er der hvor min krop begynder at gå i dvale!

miss mikkelsen sagde ...

loulou : jeg forsøgte at bilde mig selv ind, at jeg alligevel ikke ville have kunnet se skærmen i den stærke sol, eller noget... men jeg nød det!!!

missy : dejlig overraskelse, velkommen tilbage :-)

det var fantastisk!!


zette : det er da det jeg skal!! du er vist snart diplomværdig ;-)


spunky : så har jeg lidt ondt af dig, de kommende dages vejrudsigt taget i betragtning... 30 grader er der hvor jeg begynder at leve :-)

spunky sagde ...

M&Mss
mig skal du ikke have ondt af ..... jeg sætte mig bare ind i køleskabet, der er sikkert også "inigranser" til et par opskure drinks eller 10!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : årh hvad... hvor stort er jeres køleskab, og er der plads til en til???

Sebastian sagde ...

Hmm, har de ikke installeret trådløs strøm henne hos jer?
Altså du kunne vel sætte en solcelle på bagsiden af skærmen? Eller ja, den lange ledning.

Nej det var ikke meningen, at du skulle bruge Mac'en. Du skulle nyde din 1½ liters (i øvrigt finder du ½-tegnet i din Tegnpalet under dannebrog i din menulinie, hvis du har det slået til i Systemindstillinger).
Håber dagen i morgen bliver knapt så varm.

miss mikkelsen sagde ...

sebastian : fantastisk koncept, trådløs strøm :-) hvor anskaffer jeg det, for det skal vi da klart have ude i huset ;-)

og hvis jeg er tilladt at udøve et lille bitte egotrip, håber jeg at dagen i morgen bliver lige præcis som den i dag!!!

Zette sagde ...

Jeg kan nu sige, at dagen i dag er i lissom i går.
Og trådlås strøm findes næsten. Har pt. f.eks. fjernbetjening til lys, lysdæmpere, slukalt osv i huset. Har også "klisterkontakter" altså en kontakt, der er klistret på henholdvis sengegavl og vinduessprosse uden ledninger trukket til styring af diverse lys. Så næsten trådløs strøm - nu haldet IHC (intelligent house control). Nå, slut med elektrikerfruens belærende foredrag!

miss mikkelsen sagde ...

zette : årh hvad, jeg vil osse ha en elektriker, måske jeg kan låne en når vi nu skal flytte... ;-)


men jeg vil så tage dig på dit ord og tage hul på kopidagen... men nu husker jeg altså, at koble mr mac op til en af vores endnu ikke trådløse strømkilder... lige nu!!!

hav en dejlig søndag!!

Zette sagde ...

likewise - og ps. elektrikere er mums, de ka på flere planer noget nyttigt håndværk. Min ka i hvert fald!

Sebastian sagde ...

@Zet: Det er vel stadig kun datasignaler - altså radiobølger og ikke decideret strøm/energi i større mængder, der kan overføres trådløst (når vi ser bort fra lyn og den slags). Jeg mener - der skal temmelig meget energi til for at lade en bærbar, og er det ikke lidt meget energi at forsøge at sende gennem luften?
Nu er jeg jo nysgerrig efter en mere teknisk forklaring. For jeg er sådan rimeligt klar over, hvordan transmission af "almindelige" radio/indfarøde bølger foregår.
Og ja, dagen i dag er varm, puha, adr ;(

miss mikkelsen sagde ...

zette : lyder slet ikke dårligt ;-)

spunky sagde ...

hmmmmmm.... hvis jeg lige flytter æblerne og salaten og de 5 kg kartofler som ligger nederst, så skulle der nok lige kunne klemmes en ekstra ind!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : jeg kommer!!!

Zette sagde ...

@Sebastian: Du har jo sådan set ret. Naturligvis er selve lamper og lys fortrådet, som det jo hedder. Men i selve lamepudtaget (dimsen, man sætter ledning i, siger jeg lige til de mindre tekniske læsere end dig...:-) sidder der en lille sender, der så sender til den kontakt, man vælger at lime op, hvor man har lyst. Selve denne kontakt - som faktisk hedder et tryk og ikke en kontakt, (kontakter er kun de der med huller i til at stikke noget ind i) - har også en sender, så de to dele kan tale sammen og derved kan man tænde og slukke lys, selvom det ikke er forbundet direkte til det enkelte tryk. Det er også derfor man kan bruge en fjernbetjening til lyset. Alt fungerer ved at blive programmeret ind i IHC-controlleren, der styres via et program på en bærbar, der fortæller, hvad de enkelte tryk skal tænde og slukke. Du kan sådan set også sidde hvilket som helst sted i verden, koble dig på nettet og ved hjælp af de rigtige koder tænde og slukke lyset i vores hus. Måske ikke brugbart i den sammenhæng, men man vil kunne tænde for varmen og køleskabet i sommerhuset, inden man kommer dertil, og det kan jo være smart nok. Det er vist hvad jeg sådan ca. ved om IHC - og smart er det i hvert fald. Tjek evt også www.ihc.dk

Sebastian sagde ...

@Zette: Ja jeg ser det for mig - virus i IHC'en - eller koden etc ude i verden, og folk i den store verden begynder at tænde og slukke jeres lys? Nej godt det ikke er mig ;)