onsdag den 20. juni 2007

ihop

hmmmn, nu har jeg produceret et helt bjerg af pandekager, og med stor fornøjelse fortæret den ene, som jeg har haft lyst til det meste af aftenen. kæresten er ude i huset for at male, og tre-årig sover...


såå øhhmn, pandekager anyone??

10 kommentarer:

trinen sagde ...

jeg ville give alt for at bo lige ved siden af og komme og spise en af dine pandekager... Og catche op på den seneste tid. Jeg savner dig og har dig i mine tanker. Jeg har fået tømt feriegrøden ud af hovedet og fyldt den med stress istedet... Hmmm!!!!

miss mikkelsen sagde ...

søde søde du :-) velkommen hjem. årh det ville være dejligt om du stadig boede lige ved siden af... savner også dig... meget!!!


er hjemme med ushka i morgen, så måske vi skulle kigge op eller du kunne kigge ned?? (måske der endda er en pandekage eller to til overs...)

trinen sagde ...

er på arbejde hele dagen imorgen, og derefter hjem og lave mad til polterabend fredag... men kommer I ned i byen, så kig forbi.. nat nat...

Rodrigo sagde ...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Miss Blue Eyes sagde ...

Altså hvis de stadig er gode her til morgen, sender du da bare lige et par stykker til Nørrebro. Kunne godt lige guffe en pandekage.

Og hvad sker der forresten med en kommentar over mig? Jeg forstår kun to ord: Interessante og blog. Men det må vel betyde at han mener det er en interessant blog, og så er de andre fyldord ligegyldige :o)

trinen sagde ...

En ca oversættelse af rodrigo:
Jeg fandt din blog på google og synes den er interessant. Tag evt en tur på min blog, den handler om personlige t.shirts. og hvordan man nemt kan lave en personlig t.shirt. ses senere.

miss mikkelsen sagde ...

tinemus : nat nat ;-) (eller godmorgen, er det vel afterhånden...)

rodrigo : nu ved jeg heldigvis hvad du siger, og jeg tror desværre ikke lige, at jeg er typen som investerer i personlige t-shirts, men tak fordi du kan li' min blog, jeg kan også ret godt lide den...

missy : pandekager hermed afsendt mod kbh.n :-)

trinemus (igen) : du er hermed ansat som portugisisk translatør, løn udbetales i form af pandekager ;-)

Sebastian sagde ...

Hov halløj.
Lad lige nogle af dem, der er på vej mod Kbh standse her midt på Sjælland, så jeg kan få nogle.
Det lyder da så vældigt med pandekager. ;)

miss mikkelsen sagde ...

sebastian : du skal være velkommen, der er vist stadig et par stykker til overs :-)

Anonym sagde ...

Hey I'd love to thank you for such a great quality forum!
Just thought this is a perfect way to make my first post!

Sincerely,
Robin Toby
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/bowling-party-supplies.html]bowling Party Supplies[/url].