tirsdag den 12. juni 2007

kommunal vækningsservice?

vågnede lige nu ved, at horder af larmende og ondskabsfulde overfalds-indbrudstyve var på vej op af trappen... eller sådan fik jeg det åbentbart vendt i mit sovende hoved, vågnede i hvert fald med et skrig, og sprang op fra sofaen, hvor jeg var faldet i søvn med min bog, klar til at cirkelsparke dem det bedste jeg har lært hele vejen ned af trappen igen...

(bedre at tage dem inden de når helt op, så har jeg både gavn af overraskelsesmomentet OG kan nå at sparke inden de står i fuld figur, og derfor ikke kan udnytte deres fulde styrke, og samtidig kan jeg udnytte trappen som faldgrube ...)


heldigvis vågnede jeg, inden jeg havde nået at gøre ubodelig skade på hverken mig selv eller den sagesløse trappe, og erkendte, at der ingen overfalds-indbrudstyve var, men at jeg til gengæld havde den store ære og glæde, at være vidne til hvordan det lyder når skraldemænd kører ræs med tre tomme skraldecontainere i forlængelse af hinanden lige udenfor mine åbne vinduer...nåmmen nu er jeg i hvert fald temmelig vågen, så måske jeg skulle snuppe en kop højst tiltrængt morgenkaffe... og et par valium...

5 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Argh! Kunne de da ikke lige sno noget vat omkring de der skraldecontainerhjul eller noget?

Det lyder som om, du er helt beredt, hvis der skulle komme ondskabsfulde overfaldsindbrudstyve.
Det er rart at vide.

Ha' en dejlig dag, søde du.

miss mikkelsen sagde ...

tro mig anne, de kan bare komme an, og de skal få skal de!!! (og det gælder for øvrigt både overfaldsindbrudstyve og larmende skraldemænd!!)

og en dejlig dag til dig også :-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Tror I ikke at man ville blive rimelig rig, hvis man opfandt nogle lydløse affaldscontainere? Jeg mener, der er nok ikke nogle der ikke kender den der med at blive vækket sådan. Det er megairriterende!

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha

uuuuh hvor jeg dog kender disse ubehagelige stunder.... hvor man kæmpe mod et eller andet fiktivt halvt i søvne...

miss mikkelsen sagde ...

mbe : jeg tror faktisk at du har fat i noget dér... man skulle nogengange tro at de med dem der er nu havde forsøgt at opfinde dem, der kan give mest muligt larm fra sig overhovedet... :-( (ville meget hellere have vågnet som dig!!)


spunky : jeg var også temmelig rystet en god halvanden times tid derefter... virkelig ubehagelig måde at vågne på, men på den anden side, ikke halvt så ubehagelig som det havde været, hvis jeg ikke havde haft vinduerne åbne... iidrk!! ;-)