søndag den 10. juni 2007

numsekys

hvor må det være dejligt at være næsten tre år gammel, og lige have oplevet den store glæde man kan sprede ved spontankysning (med dette begreb mener jeg de kys, der gives spontant uden at nogen (læs emsige mødre) på forhånd har gjort krav på de fine tilkendegivelser). toårig kaster dem omkring sig i tiden, og de rammer alt og alle der står i vejen for hendes fine kyssemund.

jeg er således i de sidste par uger blevet begavet med rigtig mange spontankys, og det er jo fantastisk dejligt. den eneste hage jeg kan se ved det er, at når man kun er 1 meter høj og de fleste omkring en er en del højere, ender hovedparten af den lille krølhåredes kys i numsehøjde. men det er så ret heldigt, at man ikke går specielt meget op i det dér numse, når man endnu kun er to...

3 kommentarer:

silhuet sagde ...

Øøøøhmmm...kan man blive skrevet op til sådan et numsekys? Og lidt uforbeholden 2-årig kærlighed i samme ombæring

spunky sagde ...

ha ha ha
det kan godt være at det er en historie som den toårige ikke vil sætte stor pris på bliver genfortalt nå puperteten nås!

Men børn er bare skønne..... for det meste!

miss mikkelsen sagde ...

silhouet : det kan du tro man kan, slæb du din bagdel herned, så kommer det helt af sig selv!!

men to-årig kærlighed er ved at være over sidste salgsdato, så hvis det er den du kommer efter, har du travlt... den krølhårede fylder nemlig tre på torsdag ;-)

spunky : så forsøg da lige at forklare hende til den tid, at jeg ikke blot har husket historien, men at den også ligger frit tilgængeligt på nettet ;-) hæ hæ!!

mødre er bare skønne... for det meste :P