lørdag den 9. juni 2007

me likey

er ved igen at kunne mærke, at jeg faktisk har et noget, der tilnærmelsesvis tåler sammenligning med et rigtigt liv...

to på hinanden følgende nætter med 12-timers søvnmarathon, en god del vin på terrassen med dejlige naboer i går aftes, (var vist temmelig beruset da jeg kom hjem, mit hoved har i hvert fald fortalt mig liflige eventyr om trykluftsbor og motorsave hele dagen...) en hel dag på ryggen i solen i dag, så min ellers noget grålige hudfarve pludselig er skiftet til lysebrun, fin og fregnet, et velplaceret nikotinplaster til at befri mig for en usandsynlig dårlig vane, der pludselig genopstod ud af det blå for et par uger siden, og weberburger med fredes hjemmegjorte fritter med tilhørende hjemmerørt aioli, efterfulgt af pandekager med friske jordbær og vanilleis til aftensmad her til aften (det burde da kunne sætte lidt sul på de ellers lettere fremstående knoglepartier på miss mikkelsens udpinte krop) ... og er det ikke..?? jo søreme, hun smiler!!jeg har tilmed langt om længe sendt vinterstøvlerne til tælling efter påbud fra min søster, der udførte akut krisehjælp torsdag eftermiddag....

7 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Aaarh, hvor lyder det dog dejligt!

Og godt du har folk til at hjælpe med den slags støvlesituationer.

miss mikkelsen sagde ...

det var fantastisk!!!

(ja gudsketakoglov for emsige søstre... det skræmmende var, at jeg skiftede direkte fra støvlerne til stropsandaler... burde jeg ikke have kunnet tænke mig til det selv...??)

Zette sagde ...

Jo, ærlig talt missM! Du burde selv i din travle hverdag kunne se, at vinterstøvler og 30 PLUSgrader ikke harmonerer. Godt din søster fik lavet en redningsaktion før en mulig svampeinfektion, nå!

miss mikkelsen sagde ...

zette : kan ikke give dig en fornuftig forklaring, men kan heller ikke på nogen måde se mig selv i de støvler i dag... :-)

spunky sagde ...

du godeste hvor du dog mæsker dig i vidundelig spise.....
jeg sidder her og bliver helt sulten...

jeg er super glad for at høre at smilet atter er vendt tilbage til dig!

men hvad er der nu galt med støvler?

jeg trasker da stadig gladeligt rundt i mine "Meindel" boots!!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : så tror da fa'en at du ikke kan holde til varmen :P -og ja, jeg smiler og det er dejligt :-)


(mht. mit fødeindtag, så var det påkrævet og lovligt undskyldt, tror jeg var ude i noget der kunne tåle sammenligning med en af de der mavesæksformindskende operationer, bare uden det kirurgiske indgreb... men håber da, at jeg har inspireret dig)

spunky sagde ...

M&Mss
ja du har i den grad inspireret men det er dælme svært at få ingredienser til disse lækkerier på nuværende tidspunkt!


så jeg må vente til i morgen!