torsdag den 7. juni 2007

exhale

sommer er stadig sommer. kaffe er stadig kaffe. fuglefløjt er stadig skøn baggrundsstøj. jeg har stadig et fantastisk hus, som jeg skal flytte ind i lige om lidt. og en ret god opgave, som jeg kan færdiggøre over de næste par uger. og et par skønne unger, som savner deres mor. og en dejlig mand, som trænger til en god gedign portion opmærksomhed. og en helt masse ret fantastiske venner, som endnu engang har formået at vise sig som et af mine allerstørste ressourcer i livet. og en blog, som er en lille smule forsømt. og en masse bøger, som venter på at blive læst. og sikkert en hel masse andet dejligt, som jeg ikke kan komme på lige nu...

så mon ikke det hele nok skal gå...

9 kommentarer:

spunky sagde ...

det er jeg sikker på at det skal....

jeg lægger gerne ryg til hvis du skal have noget at stå på for at komme over!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : du er ret fantastisk, at du bare ved det!

Acq sagde ...

Med alt den rigdom du har, så jo, det skal sgu nok gå :)

miss mikkelsen sagde ...

acq : det er bare imponerende at man alligevel kan formå at glemme det, uanset hvor kortvarigt hukommelsestabet så måtte være ;-)

Frk. Maj sagde ...

Selvfølgelig skal det nok gå :x
Ringer senere...

LouLou sagde ...

Honey: Du er verdens dejligste Mikkelsen. Med verdens dejligste Mikkelsen-unger. Og en meget skøn Mikkelsen-mand. Et kommende Mikkelsen-palæ. Og en masse Mikkelsen-potentiale.
Du VED det godt. Now you just need to feel it, og det har du sommeren til! (Og jeg vil i parentes bemærket glæde mig til at dele den oplevelse med dig!)
PS: Kan du ikke ndre mit Bloggernavn til Silhuet??? Newboen identity:-)

miss mikkelsen sagde ...

frk maj : tak!!


loulou : du er fantastisk, tak fordi du er dig :-)

og du kan selv rette din identitet, lige her til højre for. du vælger bare "other" og skriver de informationer ind, som du anvender nu, så skulle det løse sig selv ;-) hvis ikke det gør gi'r jeg gerne et kursus IRL...

knus.

silhuet sagde ...

Sådan her???? :-)

miss mikkelsen sagde ...

dygtig!!! ;-)