mandag den 18. juni 2007

lidt blå

jeg drømmer overvældende meget lige i tiden. oftest er det hele bare et stort rod. en surrealistisk arbejden sig gennem mit liv, hvor jeg springer mellem forskellige aldre og tider, og vågner op mere træt, end da jeg gik i seng... men i nat drømte jeg om hende her... ikke noget dårligt heldigvis, men i guder hvor jeg altså savner hende... og der er en hel uge til hun kommer hjem...


købte stempelkaffe fra emmery's i lørdags, alene duften når man åbner posen er det hele værd... må hellere få lavet mig en kande kaffe, og så se at komme i svingninger, har jo et hus der skal pakkes ned...

9 kommentarer:

spunky sagde ...

Jeg kan godt forstå du savner hende..
flot billede i øvrigt.... meget stemningsfuldt....og en køn pige!

nu kender jeg ikke emmerys kaffe..... men den lyder god... jeg er selv lidt af en kaffe fetichist..så det må prøves!

hvornår skal huset være pakket ned og hvornår skal det pakkes ud igen det nye bsted?

ballast sagde ...

Fantastisk billede. Hun er gudeskøn. Og meget, meget heldig at have en mor som dig!!!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : ja, hun er et taknemmeligt motiv for moderens søgende linse :-)

ved faktisk ikke helt hvornår vi flytter, men regner med at vi er ude herfra til 1/8. er så heldig, at huset vi bor i er temmelig attraktivt, så vi kan overdrage det med meget kort varsel. men det nye hus er blevet malet i weekenden, så nu mangler der bare et par småting, derude og så går vi i gang med projekt flytning :-)

ballast : tænkte at du ville kunne lide det ;-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Du har altså nogle røversøde unger, Miss. Hvis der nu var garanti for at mine ville blive ligeså søde og dejlige som dine, ville jeg nok ikke være ligeså skræmt ved tanken om at blive mor :o)

miss mikkelsen sagde ...

missy : det er jeg ret sikker på at de ville, så se du bare at komme i gang ;-) og tak, synes også selv at de er temmelig skønne...

Miss Blue Eyes sagde ...

Øh, nej-nej, det var nu ikke sådan ment. Ikke fordi dit ord ikke betyder meget for mig, men jeg tror der lige er nogle andre ting der skal være i vinkel, inden jeg går i gang ;o)

Meeeeeen når det er sagt, så indrømmer jeg gerne at tanken ikke ligger mig så fjern som den har gjort. Så har jeg vist ikke sagt for meget :o)

miss mikkelsen sagde ...

hehe... dejligt at høre... og øvelse gør mester, så hvis bare i øver jer regelmæssigt, bliver de sikkert endnu finere end mine, når i engang er klar ;-)


(og ind i mellem ville jeg virkelig ønske, at jeg havde været lige så fornuftig som du, dengang i 1999, da jeg smed p-pillerne, og proklamerede at nu var der ingen vej tilbage...)

Anne O'Manne sagde ...

Hvor er hun dog bare smuk!

Jeg håber, tiden kommer til at flyve afsted, så du snart har hende hjemme igen.

miss mikkelsen sagde ...

sommerfuglepige : det håber jeg også...