onsdag den 20. juni 2007

solokoncert

måske jeg alligevel skulle lade mig overbevise om, at det der parcelhusliv er det bedste for mig i det lange løb... tog lige mig selv i at stå med iPod'en i ørerne, en planteskovl i hånden, og synge duet med brett, midt ude i gården... så tror da pokker at de forbipasserende kiggede lidt underligt... havde sikkert gjort sig en del bedre bag ligusteren...


(om ikke andet havde jeg da fået lov til, ikke at stå ansigt til ansigt med ydmygelsen, i form af himmelvendte øjne og slet skjulte grin...)

7 kommentarer:

ballast sagde ...

Altså ,jeg ville nu gerne være kommet forbi mens du nynnede. Så ville jeg have givet dig en superkærlig krammer og givet mg til at nynne med.Så kunne de sgu få dén, kunne de (altså dem med de himmelvendte øjne)

miss mikkelsen sagde ...

ballast : prøv at sige skrålede... tror desværre at selv du, i den givne situation, var drejet om på hælen, og havde overladt mig til min egen sørgelige skæbne ;-)

ballast sagde ...

Okay. Måske du har ret :-) Well, love you anyway...

Miss Blue Eyes sagde ...

Tsss... de var da bare totalt meget misundelige på din smukke stemme... eller nowet ;o)
Bare rolig, jeg gør det også. Midt på Nørrebrogade, går jeg gerne og skråler med. Det bedste er når der lige kommer en eller anden musicalsang, så man rigtig kan få armene med og vise nogle følelser mens man synger :-D

miss mikkelsen sagde ...

missy : det lyder faktisk ret fint, jeg elsker musik, der giver lyst til store armbevægelser... (det gør brett altså ikke rigtig...)

jeg har erkendt, at jeg ikke kan styre det i bilen, og smiler overbærende af de folk, der synes at jeg er god underholdning, men gårdkoncerter er altså stadig på upserstadiet (omend de bliver mere og mere hyppige ;-))

Kontorchefen sagde ...

Var der ingen der ville danse med dig ??

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : skal vi danse :-)