tirsdag den 8. maj 2007

ahhhhh

soooo nice :D


miss mikkelsen er i den syvende himmel...(jeg er dybt imponeret over, hvor meget af farven, der allerede er forsvundet. laseren virker ved at eksplodere farven i huden, og derefter er det meningen at kroppen skal bruge op til halvanden måned, til at konsumere farven, så den egentlig optages fra huden til kroppen og udskilles den vej... det er rødt og hævet lige nu, men de sagde på klinikken, at vi ikke måtte blive skuffede hvis der stadig var lige meget farve i dag, og det er der i hvert fald helt sikkert ikke)

5 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Hvor dejligt! :-)

Frk. Maj sagde ...

fantastisk... :)

miss mikkelsen sagde ...

jeg er bare så vanvittigt glad for at jeg slog til!!!!

det er en sindssygt dejlig fornemmelse... det er vist lige før jeg er stolt af mig selv... hvis bare jeg kunne projicere den følelse over på min bankrådgiver ;-)

trinen sagde ...

jeg er voldsomt misundelig... vidste slet ikke at jeg var så træt af den permanente tegning, før lige nu... Var det meget dyrt..??? Min er jo ikke ret stor, så måske kan budgettet alligevel klare det.

miss mikkelsen sagde ...

ved ikke... min koster 1200 pr. behandling, og det kan hænde at der skal bruges op til 5 behandlinger (i værste fald), så det kan ikke siges at være helt billigt.


men fornemmelsen af at den er på vej væk, er alle pengene værd!!

(tager lige et enkelt kig ned i buksen for at konstatere, at den er endnu finere i dag ;-))