lørdag den 19. maj 2007

jogger de luxe

er lige hjemkommet fra løbetur med justin. mmmnnn ... jeg tror på, at jeg kunne løbe en marathon iført den mand...

6 kommentarer:

LouLou sagde ...

Personligt synes jeg du er langt bedre tjent end Mr Selvfed himself. Men nogen siger, at smag ikke kan diskuteres..Det mener jeg er e løgn. Man kan ALTID dsikutere...Men sjældent nå til enighed- det er en anden sag:-)
Men sejt at du løb!!!! Du er en ener!!! Jeg vil gerne løbe en marathon med dig, men jeg er helt, helt sikker å, at det virker knap så tiltrækkende på MissMikkelsen som en tur med Justin:-)

miss mikkelsen sagde ...

loulou : jeg tror faktisk ikke så meget det er musikstilen, hører intet andet i den genre... det er nok i virkeligheden det, at det der selvfede smitter... jeg føler mig virkelig fantastisk smuk og sexet med justin i ørerne...

og den følelse kan udløse uanede mængder af energi ;-)


(med hensyn til marathon må vi nok hellere vente et par år, du ville jo stikke af fra mig på et splitsekund, men måske en dag...)

LouLou sagde ...

Ja måske en dag...Og måske ikke...det er ikke væsentligt i den store sammenhæng...vi to løber vist så rigeligt rundt i den cirkusmanege, der hedder "Livet", og forsøger at finde frem og tilbage.
Det er ret beset en langt større præstation end sølle 42,1 kilometer løbetur:-)(okay måske en lidt letkøbt sidestilling, men bare den virker..)

miss mikkelsen sagde ...

;-)


(personligt tror jeg faktisk ikke på det overhovedet, men jeg er også dårlig til det med store langsigtede mål...)

Anne O'Manne sagde ...

Uhhmmm... Justin :-D

justin sagde ...

Uhhmmm... Anne!!