lørdag den 5. maj 2007

luksus

aaahhhh...

morgenkaffen indtages klokken alt for tidligt en lørdag morgen. hele huset sover og her er aldeles tyst og stille. det eneste lydbillede er fuglene udenfor og min egen takken på tastaturet... forlader stilheden for at gå på arbejde lige om snart. disse morgener er guld værd.hvis bare jeg også havde kunnet se det smukke i situationen da vækkeuret kimede klokken endnu tidligere, og jeg gentagne gange forbandede den dag, jeg traf beslutningen om at tage mit studiejob...

8 kommentarer:

LouLou sagde ...

Min egen sveskemus: tyste morgener er guld værd, især hvis man vælger det positive fokus fremfor at lytte til kroppens søvnbehov og savnet efter den varme dyne...Respekt for dig og dit valg (som vel også er en anelse fremprovokeret af din hang til dyre tasker og luksus:-)

Hvordan med morgendagen? Skal jeg prøve at ringe op ad formiddagen, eller er du helst fri, fordi du egentlig godt ved, at du ikke orker (sidstnævnte er ikke en anklage, men alene baseret på erfaringer fra mig selv og mine egne begrænsede kræfter og ressourcer)

Knuser og god dag

miss mikkelsen sagde ...

sveskemus selv : nemlig!!


ang morgendagen... kan vi ikke aftale at jeg ringer til dig når jeg får øjne... og så ser vi... er det at forlange for maget af din gæstfrihed??

LouLou sagde ...

Du ringer - jeg spiller...Og hvis det ikke lykkes, ja så lykkes det ikke (hold da op hvor jeg er klog)
Håber du har fået udsovet og får en dejlig aften

miss mikkelsen sagde ...

du er fantastisk :D

LouLou sagde ...

Wauwww - kan man få det på tryk? Muligvis et badge. Kunne du ikke se det: LouLou rende rundt i Århus, klejn og not-model-like, med et overdimensioneret badge med påskriften "JEG ER FANTASTISK"

Så kan de lære det, kan de! (men kan jeg???)
:-)

miss mikkelsen sagde ...

du sagde det selv :P

miss mikkelsen sagde ...

(og det er på skrift...)

LouLou sagde ...

:-)