søndag den 27. maj 2007

om at se lyset

hvor er det i grunden underligt. sidste weekend kravlede jeg rundt på væggene og havde det virkelig dårligt med at være alene, min opgave stressede mig voldsomt, og jeg havde en fornemmelse af, at beslutningen om at sende familien ud af byen, var noget nær det tåbeligste jeg længe havde fundet på.

i denne weekend er det som om, at jeg har fundet rytmen. til trods for, at mit private univers er en del mere rodet end det har været længe. det er ikke blevet til så meget skrivning i dag, men jeg har så til gengæld fundet en hulens masse belæg for alle de påstande jeg kaster rundt med i mit projekt. og det er jo temmelig vitalt må man sige.

jeg har også kunnet tillade mig selv at tage tid til pauser og selvforkælelse, så pauserne er blevet positive, i stedet for at blive til lange perioder af selvbebrejdelse over ikke at orke mere.
har lige fået sagt godnat til ungerne i sommerhus, og nu ryger proppen på (endnu) en flaske af den gode røde, og så må jeg se, om ikke jeg kan få nogle af alle mine nyfundne guldkorn til at arbejde for mig, i kampen mod tiden...


miss mikkelsen - som åbentbart kan lære at nyde at være alene :-)

3 kommentarer:

LouLou sagde ...

Søde, søde MissMikkelsen:

Jeg mente det 100% oprigtigt, da jeg afsluttede min svada med at lykønske dig med, at du efterhånden havde lugtet lunten:At livet er til for at blive levet. Nydt. Følt. Mærket. Og IKKE for at man skal martres af dårlig samvittighed, selvhad, skam og skyld og Fanden og has Pumpestok!!! Jeg synes du er SÅ god, at du kan finde balancen,- hvilket man ikke kan sige om LouLou. Meeeen: Kommer tid, kommer råd...Eller???

Og hvordan gik det liiige med tys-tys og annoncenedrivning og du ved nok?

Kiss, hug and harmony

Miss Blue Eyes sagde ...

Hvor er det dejligt for dig. Det lyder som om du rigtig er kommet ind i rytmen ;o)
Om en uge er det min tur igen. Tager i sommerhus for at få skrevet igen. Nyder virkelig stilheden og den snert af ensomhed, når man er alene. Havde dog glemt at tage rødvin med sidst. Det ændre vi på næste gang!

Så med de ord: Skål og nyd stilheden lidt endnu.

miss mikkelsen sagde ...

loulou : jeg ved du mener det :-) og som du selv siger, kommer tid kommer råd... ;-)


blå øjne : var du afsted uden rødvin??? ævs! jeg har fundet ud af at min kreativitet åbentbart kickstartes af rødvin, så mit eneste problem er nu, hvor tidligt på dagen jeg kan begynde at indtage de liflige dråber ;-)

og skål tilbage!!