onsdag den 23. maj 2007

ordobstruktion

mon min underbevidsthed forsøger at fortælle mig et eller andet? nu har jeg i min opgave skrevet "gravidiotet" 2 gange indenfor meget kort tid.

det sjove er, at jeg faktisk mener at ordet er meget rammende...

8 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Hahaha... ja, det er da egentlig et ret fantastisk ord!

miss mikkelsen sagde ...

anne : jeg tror bare man skal huske på at undlade at anvende det i nærheden af individer fra den gruppe kvinder det beskriver...

i guder jeg glæder mig til at få mit eget sprog tilbage, det her er da latterligt!!

Sebastian sagde ...

Hvad skriver du egl om, MM?
Og hvad ville du have skrevet for et ord?
I øvrigt, man kan jo faktisk godt tage et sprog fra folk, og man kan jo også tale om at give nogen deres sprog igen. Hmm kan man mon så også opbevare et sprog for folk sådan midlertidigt?

miss mikkelsen sagde ...

sebastian : jeg skriver om, at den teori man anvender i nonatologien for tiden, (Newborn Individulalized Development Care and Assessment Programme eller NIDCAP om man vil)som er en metode, der udsætter det for tidligt fødte barn for et absolut minimum af stress, med optimeret udvikling og et minimum af følgesygdomme til følge, desværre har et lille brist. nemlig at den ikke tager højde for den krise, som mødrene oplever, ved at have et præmaturt barn indlagt på en neonatalafdeling. og så prøver jeg at sige noget klogt om, hvad man som sygeplejerske kan gøre for at støtte mor, og mindske hendes oplevede stress...

du spurgte selv ;-)


ville såmænd bare have skrevet "graviditet"... ganske simpelt.

(jeg tror, at der er nogen der har besluttet sig for at opbevare mit sprog og forhåbentligt er det kun midlertidigt!!)

Sebastian sagde ...

Det kan godt være, at jeg er ret nørdet (spørg bare Anne); men det lyder da faktisk temmelig interessant. Genial idé det der NIDCAP, men ret synd for mødrene (og vel også fædrene?).

miss mikkelsen sagde ...

absolut!! også fædrene, men dem har jeg måttet afgrænse mig væk fra, det er jo kun en BA...


det er faktisk temmelig interessant. og meget relevant. (og jeg er også temmelig nørdet, og faktisk efterhånden ret stolt af det :-))

Zette sagde ...

Jeg kan godt li ordet grav-idiot! Det tror jeg, jeg vil bruge fremover.

miss mikkelsen sagde ...

Zette : det glæder mig at kunne være medvirkende til at udvide dit ordforråd :-) nu ser jeg endnu engang et formål i at skrive denne her "#€%"&%% opgave ;-)