onsdag den 23. maj 2007

konsekvens

gammel nyhed med en ny og betydelig relevans.

Et forskerhold fra Portsmouth University offentliggjorde for noget tid siden en undersøgelse, der angiveligt skulle bevise det som kvinder har vidst i årevis, nemlig at bryster løber med, hvis man undlader at spænde dem op inden løbeturen. Hvad jeg ikke vidste var, at de desuden har fundet ud af, at bryster under løb bevæger sig i tredimensionelle ottetaller, og at pr. kilometer man gennemfører uden sportsbh, løber brysterne selvstændigt yderligere 135 meter (dette tal er et gennemsnit, jo større brystmål, des længere løbetur...)

det må, på en pæn gennemsnitlig måde betyde, at mine bryster har været ude på en 475 m løbetur her til morgen, samt at jeg går i alvorlige tanker om at få investeret i en sportsbh.

6 kommentarer:

Leef sagde ...

Jo jo.... det kender mænd godt til. Selvsamme forskerhold har i en årrække kæmpet en kompliceret kamp for at opstille en ligning, der udregner, hvor meget før dilleren kommer hjem fra løbetur i forhold til drøjde og længde.
Det er meget svært, fordi de hele tiden støder på den gråzone, der hedder "halvfed".

miss mikkelsen sagde ...

leef : he he...


(ind i mellem ville jeg sådan ønske at jeg ikke tænkte i billeder...)

Kenneth sagde ...

Så ikke nok med, at de der er yderst gavmildt "airbagget" fra naturens hånd risikerer, at blive plaget med dårlig ryg - dele af deres krop tilbagelægger også selvstændige strækninger mens de selv løber?

Vildt! :D

miss mikkelsen sagde ...

kenneth : det burde kunne udløse nogle fordele i konkurrencemæssig sammenhæng... eller noget...

Kenneth sagde ...

Jeg ser klart muligheden for, at bruge de svingninger til, at slå konkurrenter direkte ned i en grøft ved eventuelle landevejs og marathonløb :D

miss mikkelsen sagde ...

kenneth : det bliver jo så til et dilemma af dimensioner, for hvis brysterne skal bruges som kasteskyts, så skal man i hvert fald droppe sportsbh'en... og så har vi igen konsekvensen med hængepartiet på banen... det er så hårdt at være kvinde!!

:D