onsdag den 2. maj 2007

ja..! ja..! ja..! ...jaaa!!!

(og de ovenstående ja'er er desværre ikke udtryk for store orgastiske oplevelser i nattens løb, ej heller dækker de over en ovenud positiv tilgang til onsdage...de er desværre bidende ironiske, og rummer en afstandstagen til dagen i dag, og alt hvad den måtte byde på)så gryer endnu en onsdag. og heldigvis er den iklædt blå himmel og forårsgrønt, for dens ikke-visuelle udtryk er ikke specielt indbydende...
vågner med en knaldende hovedpine, og får let bidende i flæng, sendt kæreste og børn ud i den virkelige verden. hvorefter kæresten ringer fra førnævnte virkelige verden, og beretter at vi forresten skulle have haft eftermiddagsmad med til muslingestuen...
og jo... jeg har selv været med til at bestemme at vi istedet for to madpakker om dagen, éen gang om måneden sørger for mad til hele stuen, og så nøjes med kun en trist madkasse om dagen. men når oversigten over maddage bliver hængt op den 1. (hvor vi var så heldige at have fri) er det lidt svært at forudse at vores maddag tilfældigvis er i dag... ØV!

så nu går jeg i gang med at masseproducere lækre hjemmebagte brusebadsboller, for bare fordi jeg åbentbart skal begaves med en dårlig dag, behøver de stakkels unger vel ikke at lide under det... og måske kan jeg være så heldig at duften og fornemmelsen af hjemmebag kan formå at vende udviklingen, og give denne ellers fantastisk smukke forårsonsdag det udtryk, som den burde have haft, og vel egentlig fortjener. (og denne konsekvens er IKKE udtryk for overskud og handlekraft, men en desperat handling, der sandsynligvis kommer til at bide mig i numsen på en eller anden finurlig og interessant måde...!)miss mikkelsen - endelig alene - en pige har ret til en dårlig dag!!

7 kommentarer:

Minimajs'ens søster sagde ...

Hmpffff - i det mindste får de små stakler da mad, og ovenikøbet noget dejligt af slagsen.

Her hvor jeg er på jobbet, har den lokale brugs valgt at bygge om og byder ikke på håndkøbsvarer i kategorien: mejeri, frost og fersk. Hvor fedt er det så lige at have glemt madpakken??? Sender du lige et par brusebads boller i tankerne denne vej??? Jeg orker ikke at spise vaskepulver i dag.

miss mikkelsen sagde ...

brusebadsboller hermed afsendt :-)

(tror heller ikke på at vaskepulver er specielt næringsrigt...)

Majs'en igen sagde ...

Umh - dejlig mæt ved tanken. Selvom mange X-kromosomer ønsker at tabe sig, så vælger jeg ikke at dette er dagen at starte. Må supplere med noget Mc D tror jeg. Åh jeg er et sandt sundheds apostle.

miss mikkelsen sagde ...

du er en modig kvinde oversøster maj. tænk at du overhovedet tør nævne de gyldne måger overfor en begyndende pms'et furie med en hud, der virker som om den pønser på at blomstre om kap med foråret...


jeg nakker dig på lørdag ;-)

miss mikkelsen sagde ...

og velbekomme!!!

Selv småbegyndede PMS sagde ...

Altså forårets komme kan da være noget så smukt, så fortvivl ej. Du er jo smuk som du er og hallo hvem er det lige der er modig her: du får selv et nakkedrag da vi andre småfrodige jo må kaste os hen i et hjørne ,når go røv kommer forbi. Så kan vi bare gå i et med det hele.

Men hva' efter et par drinks hvor staven har været indblandet så ligner vi sgu alle gudinder.

miss mikkelsen sagde ...

hahahaha!!!!


...orv!! stavdrinks!!

- nu med drømmende smil på læben :-)