torsdag den 24. maj 2007

kulturligt

så er det tid til det sidste store ryk inden vejledning i morgen. skal sende til vejleder senest klokken 12 i dag. pyhhh... kaffe på kanden, og så i sadlen...

men så er der også dømt ægte nydelse. søster kommer og passer børn (tak!), og så skal kæresten og jeg ind på århus teater og se schaufuss ballettens "satisfaction", om og til musikken af rolling stones.


og hvis de tilnærmelsesvis kan leve op til det de præsterede sidste gang, så har miss mikkelsen en god aften i vente.


og for at det ikke skal være løgn, har jeg endnu en fantastisk oplevelse til gode... i morgen aften skal jeg i musikhuset og se angela georghiu, en af verdens største sopraner, som jeg havde den store fornøjelse at opleve da hun, for nogle år siden sammen med den jyske opera, præsterede den ultimativt ypperligste opførelse af puccinis "la bohème". gensynet bliver garanteret stort!!


sikke en dejlig start på en forhåbentlig hård og konstruktiv weekend.

5 kommentarer:

Kontorchefen sagde ...

Jeg er ægte dybt misundelig.

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : det kan du roligt være, det bliver stort, jeg glæder mig vildt!! ... ikke mindst til at komme ud i virkeligheden, og få lov til at opleve en verden, der ikke omhandler kriseteori og for tidligt fødte børn!!

(også selvom timingen ikke er specielt god, men det må jeg jo så se om jeg kan lære at leve med ;-))

Frk. Maj sagde ...

Jeg er ganske sikker på Schaufuss balletten nok skal være go. Personligt gad jeg godt se både "Satisfaction" og den næste "I'm bad"..

Anne O'Manne sagde ...

Eeeiiii... Jeg er også misundelig. Rigtig god fornøjelse!

(Frk Maj: You bad)

miss mikkelsen sagde ...

anne og majs : trænger til gengæld også snart til at lette lidt på låget... sådan for alvor... hvad siger i til endnu en gang flaskehalsen peger eller endnu bedre SP eller K, under indflydelse af nogle heftige stav-drinks??

SNART!!