onsdag den 30. maj 2007

i will survive

sidder nu over morgenkaffen, lidt ludende og træt. skrev til klokken 3 i nat, og fik sparket 7 nye sider afsted til vejledning, så må det briste eller bære. brugte dagen i går på at få forklaret nøglepersoner, hvordan jeg har det og ikke mindst hvordan de skal forholde sig til hvordan jeg har det, så de undgår at presse mig unødigt i misforstået hensyntagen ud fra devicen " hun mangler nok bare et veltilrettet spark, og så går det hele". (til gengæld er der ingen, der endnu har stukket miss mikkelsen en flad, omend hun på visse tidspunkter ikke bare havde fortjent det, men nok også i bund og grund ville havde haft godt af det...)


det føles bedre, og jeg fornemmer at jeg igen har etableret en eller anden form for overblik, og forhåbentlig vil min vejleder give mig ret i denne påstand. kryds fingre for mig klokken 14...

(og alting bliver lidt bedre med gloria gaynor...)

10 kommentarer:

Frk. Maj sagde ...

hvor er jeg glad for den status-rapport... - undskyld mit sprog, men det er FANDME FLOT at du har fået sendt 7 sider til vejleder....

Gi' lyd når du er tilbage :x

Zette sagde ...

Skidegodt MissM: jeg må sige, at du er produktiv i dine downperioder. Gu fanden tror da, du bliver lidt trængr, når du lige fedter af med 7 sider på en aften/nat. Stor respekt - og jeg har krydset, hvad der kan krydses!

spunky sagde ...

Hvordan gik det så kl 14???

nu har fingren været krydset lidt vel længe synes jeg nok....

miss mikkelsen sagde ...

frøken yndlingsmajs : tak skal de have :-)

zette : tak, det hjalp med sikkerhed :D

spunky : undskyld!!! skal nok prøve til en anden gang at være lidt mindre selvcentreret... det gik lige som det skulle :-) fik godt nok besked på at jeg skulle køre tour de france på de næste 5 dage, men jeg kan bare ikke se, hvordan jeg skal få tid til at cykle lige nu... ;-)

spunky sagde ...

okay det lyder i miner øre som om der ligger 5 hårde bjergetapper forude....
og så skriver du at det gik som det skulle.....
enten er der noget jeg ikke forstår (det er der nok) eller også har du en tærskel for selvpineri som ovrgår, guantanmo basens forhørslokaliteter!

miss mikkelsen sagde ...

tjoooo... tjaaa... host host...


miss mikkelsen - nu som masochist???

spunky sagde ...

det bliver værre og værre masochist og nu med egen flise….. hvad bliver det næste?

miss mikkelsen sagde ...

hæ hæ... ja, bare jeg vidste det ;-)

Anne O'Manne sagde ...

Jeg håber, du har mærket alle de gode tanker, jeg har sendt dig den sidste tid.

Stort knus

miss mikkelsen sagde ...

anne : og lige over... (og jeg er sikker på at de har hjulpet)


endnu større knus.