torsdag den 24. maj 2007

uhhhmmmnnnn...

jeg kan altså rigtig godt lide ballet! specielt schaufuss balletten er en ganske vidunderlig oplevelse. og den bliver bestemt ikke dårligere af, at henved halvdelen af dette balletensemble består af medlemmer af det maskuline køn. jeg ved godt, at der er delte meninger om mænd og ballet, men jeg synes altså at fænomenet er ekstremt sexet og meget maskulint. den måde de mandlige dansere bevæger sig på... det emmer af rå muskelstyrke og maskulinitet. også kæresten synes at det var en fantastisk forestilling, han havde glemt sine briller, og kunne derfor ikke se, at de kvindelige dansere der dansede i overalls, ikke var barbrystede, men havde hudfarvede toppe på indenunder. jeg ødelagde selvfølgelig ikke hans illusion... og hvis du læser med min egen, er du altså selv ude om det!!!


vidunderlig forestilling med ekstremt meget power og glæde. en fornøjelse som altid hr schaufuss. stående applaus!!

4 kommentarer:

Miss Blue Eyes sagde ...

Lyder vel nok fedt. Jeg ved ikke rigtig med ballet... Jeg synes det er vildt smuk og fascinerende... i ca 10 min. Efter 20 minutter keder jeg mig bravt, og efter 30 min er jeg overbevidst om at tiden er gået i stå og at jeg aldrig kommer derfra. Næ, så er jeg mere til opera.

miss mikkelsen sagde ...

så har du sandsynligvis ikke set en schaufuss?? er heller ikke til klassisk ballet, men schaufussballetten kan altså noget der gør noget ved mig :-)

men opera er også dejligt, så skal du da bare med i morgen??

Miss Blue Eyes sagde ...

Du er da kulturel så det batter! Nej, må indrømme at jeg aldrig har set Schaufuss.
Ja tak, vil gerne med til opera i morgen :o)

miss mikkelsen sagde ...

miss med de blå : ja, jeg synes også at det tager lidt overhånd i tiden, men jeg må jo se om jeg ikke kan lære at leve med det...

vi ses ved musikhuset klokken ti minutter over syv :-)