søndag den 20. maj 2007

balletbarn


suk... et kvarter igen, så tager jeg mig en velfortjent ud-af-huset- oplevelse.

må nok erkende, at det her lænken sig selv til computer, ikke er synderligt sundt for miss mikkelsens psykiske helbred. heldigvis er der oplevelser, man på ingen måde kan tillade sig at gå glip af, opgave eller ej. f.eks ældstens årlige balletopvisning på store scene i århus musikhus.

kl 15.00 går hun på scenen, 6 år, og hun synes bare det er så fantastisk. hun bliver på ingen måde intimideret af, at der sidder en hel sal fuld af mennesker og kigger. det er tredie gang hun gør det, og hun elsker det, den lille gøgler.

har ingen anelse om hvor hun har det fra, for det er ikke fra mig... måske postbudet??

(tilmed er det den optimale mulighed for at træne den indre fotograf, kommer altid hjem med vidunderligt mange fede skud)


(billedet er af gode grunde fra et tidligere års forestilling)

5 kommentarer:

Frk. Maj sagde ...

Det der med at stå på store scene i musikhuset og danse ballet kan jeg tale med om... det er en helt fantastisk fornemmelse at stå der.. - det kan på ingen måde beskrives.

Jeg tror hun har det fra mig :-)

Håber i havde en fantastisk eftermiddag.

Kontorchefen sagde ...

Dejligt du er stolt, skynd dig hjem så vi kan se.

Anne O'Manne sagde ...

Åh, hvor fint.
Gi'r du et billede?

Majsen sagde ...

Jo en helt lille sommerfugl at se på. Hun er fin - men det har vi jo alle dage vidst.

miss mikkelsen sagde ...

frk maj : jeg er sikker på at hun har det fra dig :-)

kontorchef : jeg blev af en musikhusgimpe irettesat i det, jeg (som resten af store sal) brugte blitz... jeg var så høflig nok ti at lade være (det var resten ikke!)

resultat : en mavesur og småbandende miss mikkelsen og en serie ikke specielt gode billeder :-( men jeg skal gøre mit bedste... skal lige køre dem lige igennem photoshop et par gange ;-)

næste år sætter jeg mig i midten, så kan hun ikke fange mig!!

(til gengæld havde jeg den store glæde af at se opførelsen uden en linse mellem mig og scenen... det er også værd at tage med)

annelein : alt for dig.

overmajs : det er desværre ikke et billede af trunten, de der småstørrelser er slet ikke så koordinerede at moderens kunsneriske øje finder hvile... men det bliver bedre ;-)