torsdag den 10. maj 2007

erfaringsbaseret

hold op, hvor er jeg egentlig glad for den funktion i firefox, der advarer mig inden jeg af vanvare kommer til at lukke samtlige faneblade på en gang, når det i virkeligheden bare var en enkelt side der skulle lukkes...


lidt ligesom de dankortautomater, der bipper højlydt, når jeg (atter) har efterladt mit elskede kort efter en veloverstået chip-handel, jeg forguder dem! ... jeg troede faktisk engang på klichéen om at man bliver klogere med alderen og lærer af sine fejl...
(måske er det bare fordi jeg med tiden er blevet så klog på så mange ting, at min hjerne mener, at de ting der ligefrem er udstyret med en indbygget advarselsfunktion, ikke nødvendigvis behøver at blive prioriteret særligt højt i min hukommelse)

3 kommentarer:

miss mikkelsen sagde ...

mon ikke der er nogen, der kunne være søde at opfinde en vaskemaskine med indbygget advarselsfunktion, som advarer hvis man kommer til at at putte en sort strømpe ind til den hvide kogevask...??

ÆV!

Sebastian sagde ...

Ja den er dum, den med den sorte sok ;(
Mht Firefox, så findes der faktisk en udvidelse, der lader dig genåbne de tabs, du lige er kommet til at lukke, også hvis du lukker dem enkeltvis:
Tab Mix Plus hedder den.

miss mikkelsen sagde ...

orv... det lyder lige som noget jeg kunne gå hen og blive rigtig glad for :-) tak sebastian!!