mandag den 19. marts 2007

dagens ord

er: "overspringshandlinger".

og gudsketakoglov for dem... ellers ville jeg for alvor gå i sort over min mangel på lyst, til at tage hul på stor skriftlig opgave...!!

8 kommentarer:

LouLou sagde ...

Så det er først, når man som jeg, må erkende at hele ens tilværelse er een lang overspringshandling, at man bør råbe vagt i gevær?!
Du ved, at måtte se i øjnene at stort set hver dag fyldes med ritualer og ydelser, for at undgå...livet selv?
Hmmmmm...

miss mikkelsen sagde ...

...hvorfor råbe noget så intetsigende som vagt i gevær...? jeg syns du skulle råbe noget dybt og meningsfuldt, så som "aaaarrrrggghhhhh!!!!!" (giver alt andet lige, en del større mening end vagt i gevær...!)

(det plejer jeg at gøre, når den slags grimme tanker manifesterer sig i mit overbebyrdede hovede...og jeg tror at det har større effekt!! søde loulou... det er ikke så slemt, det er det virkelig ikke...!!)

LouLou sagde ...

Som du kan læse ud af min egen blog, ja så indtræffer begrebetsubruddet "Aaarrrggghhh" sig også ofte hos mig. Så "vagt i gevær" var alene et forsøg på at tillægge mig en mere kultiveret form for desperat adfærd (øhhh måske desperat adfærd og kultiveret form er to ikke-kompatible enheder???)
Jem AAAAArrrrggghhh så...:-)

miss mikkelsen sagde ...

se dét gir mening ;-)... og søde... ikke ondt ment, men du kunne måske godt trænge til lidt mere ligevægt på den der natur/kultur balance... :-p

miss mikkelsen sagde ...

og så er aaarrrggghhhh et temmelig godt sted at starte.... ;-)

LouLou sagde ...

Okey dokey. Aaarghhh

Og apropos natur-kultur: se dagens indlæg hos LouLou:-)

miss mikkelsen sagde ...

du er dælen'edme lærenem ;-)

miss mikkelsen sagde ...

...og husk; der findes ingen referencer til det der carl mar møller i min blog ;-) der må være en logisk grænse for galskaben, trods alt!!