torsdag den 15. marts 2007

godt spørgsmål

hvor længe overlever tre pakker bastognekiks til 25 kr i miss mikkelsens køkkenskab?

10 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Nok cirka lige så længe som to pakker romkugler overlever på det Anne O'Manneske køkkenbord.

Christina sagde ...

hørte noget om at nogen gerne vil indføre restriktion på tarvelige tilbud på de der usunde ting (hvaffor nogen?)...hjerteforeningen måske?... tror egentlig at jeg tilslutter mig... hvis jeg endelig vælger at spise tre pakker bastognekiks, vil jeg også have lov til at betale prisen for det (udover den på sidebenene)

jeg føler mig forført... og lækkersulten...

Zette sagde ...

Bastogne - er det ikke dem vi kaldte rutebiler, da mine små barnefødder trippede rundt på Lolland? De smager altså ikke godt miss mikkelsen. Lad vær at spise dem!

Christina sagde ...

..bastogne holder!! (er før blevet beskyldt for at min sliksmag har mormortendenser, og har lært at leve med det) rutebiler er marengskagenoget med kakaosmag... det er noget helt andet! (og dem skal man holde sig langt væk fra) ;-)

Anonym sagde ...

Bastogner vækker gode minder om varm the og hygge i sofaen med bror og mor der læser historie... Rutebiler vækker minder om billig "fløde"-is (vanilie og 3-farvet) hos bedstemor, efter suppe og steg...! (og så knirker de mellem tænderne..,

Anonym sagde ...

I like your Blog, Girlfriend...!

Christina sagde ...

velkommen til trinemus :-)... tror faktisk også at min blog godt kan lide dig!!

Christina sagde ...

og anne... tror ikke at jeg kunne have udtrykt det mere præcist (eller mindre...eller...) ;-)

Louise Juhl Dalsgaard sagde ...

Jeg føler mig alvorlig stødt!!! Jeg ææælllsker rutebiler, mestendels FORDI de er slatne og wanna-be og billige og kunstige. Lidt ligesom marshmallows. Og ja: Bastognekiks er fantastiske men er af en helt anden kaliber, og skal således ikke sidestilles eller sammenlignes med rutebiler. Man sammenligner jo heller ikke en gourmetmiddag og en pakke tyggegummi, vel? De har ligesom hver deres eksistensberettigelse. Basta!!!
Og knus:-)

Christina sagde ...

det er jo det jeg mener louisen-fisen, ingen sammenligning overhovedet ;-) og i det jeg befinder jeg mig så i det højrøvede hjørne i tiden, så levnes der ingen plads til rutebiler i de miss mikkelsenske gemakker...